antoine – wasmiddel voor mannen

tijdens het congres waar het paper the dandy as an innovator werd gepresenteerd, werd duidelijk dat ik de young scholar award had gewonnen. ‘s avonds zou hier de uitreiking van zijn, tijdens een heus gala. Om op dat gala enigszins gekleed voor de dag te komen, rende ik hals-over-kop parijs in om een vlinderdas te bemachtigen. in een obscuur zaakje niet ver van het congres vond ik de vlinderdas. op de toonbank stonden enkele flessen met een bijna fluorescerend blauw goedje erin. lessive pour homme, stond erop. qu’est-ce que c’est , vroeg ik, in mijn beste frans. un lessive pour homme, was het antwoord. enfin, een lang verhaal kort, ik nam een fles mee.

thuis aangekomen deed ik wat research, om er achter te komen dat een wasmiddel voor mannen in nederland nog niet werd aangeboden. na contact te hebben gezocht met de makers van antoine, want zo heet het wasmiddel, ben ik aan de slag gegaan met de verkoop.

na een succesvolle lancering bij sprmrkt genereerde antoine landelijke bekendheid, via onder andere rtl nieuws, nu.nl, playboy, jfk en alle landelijke dagbladen.

antoine is nog altijd te koop in verschillende winkels

Next Post

Previous Post

© 2022

Theme by Anders Norén